Moderne og høy kompetanse

Vi har som mål å holde oss faglig oppdatert både med henhold til kunnskap og utstyr, begge deler er like nødvendig for å kunne gjøre en god jobb for våre pasienter. Vi investerer derfor kontinuerlig i ny kunnskap og nytt utstyr!

Kiropraktikk og akupunktur, hund og hest

Veterinær Lill Sæther er sertifisert i akupunktur og kiropraktikk. Dette er behandlingsformer som komplementerer annen behandling. Både hunder og hester sliter ofte med muskel- og skjelettplager. Akupunktur og kiropraktikk er to ulike behandlingsformer som kan være til stor nytte ved ulike typer problemer.

Rehabilitering og fysioterapi med tilpassede øvelser og mulighet for å benytte vanntredemølle

Veterinær Lill Sæther er NMBU sertifisert rehabiliteringsterapeut og veterinær, og som den eneste klinikken i regionen kan vi nå tilby rehabilitering og trening med vanntredemølle. Dette er en unik mulighet for å kunne tilby gradvis opptrening etter operasjoner, i trygge omgivelser. Tredemøllen kan også anvendes til hunder (og katter) med problemer i ledd, muskulatur og skjelett. Vi setter opp treningsprogram som er tilpasset hver enkelt pasient. Kontakt oss for mer info.

Har ditt dyr behov for akutt hjelp, eller har du spørsmål om våre tjenester?

Nøl ikke med å ta kontakt med oss på telefon 401 88 775 eller send oss en post@smadyr-klinikk.no.